کسب و کار اینترنتی

چگونه یک کسب و کار اینترنتی موفق داشته باشیم؟

چگونه یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟

کسب و کارهای اینترنتی و کسب درآمد اینترنتی دو مبحث تازه ای هستند که در عصر حاضر توجه اشخاص  بسیاری را بالاخص قشر جوان را به خود جلب نموده اند. در این مطلب تلاش کرده‌ایم تا با بیانی راحت برای شما شرح دهیم که چگونه یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟ پس با ما همراه باشید.

کسب و کار آنلاین

کسب و کار اینترنتی چیست؟

هر کاری در فضای مجازی که سبب به کسب درآمد شود کسب و کار اینترنتی نام دارد ، اما 2 موردی که حتما باید وجود داشته باشند تا به آن کسب و کار اینترنتی بگویند عبارتند از :

1- صاحب اصلی کسب و کار خود شما باشید.

2- از راه آن کسب و کار ، کسب درآمد ثابتی داشته باشید.

انواع راه های کسب درآمد از اینترنت

در این قسمت قصد داریم گونه های مختلف تجارت اینترنتی را بشناسیم تا طبقه بندی صحیحی از این سبک تجارت ها در فکر خود داشته باشیم. این مبحث به ما در گزینش راه کسب درآمد برای خودمان کمک می کند.

۱) فروش محصول:

در این سبک کسب و کار اینترنتی محصولی را به شکل مستقیم یا غیر مستقیم برای فروش ارائه می کنید، برای نمونه دیجی کالا هم به شکل مستقیم محصولات خود و هم به شکل غیرمستقیم محصولات دیگر تولید کنندگان را می فروشد. سیستم های همکاری در فروش هم نمونه ای از فروش غیرمستقیم محصول هستند .

۲) عرضه خدمات:

عرضه سرویس به شکل مستقیم یا از طریق واسطه از دیگر روش های کسب درآمد اینترنتی می باشند، به این شکل که خود شما به طور مستقیم سرویس هایی را به مخاطبان خود عرضه می کنید و یا با افرادی که سرویس هایی را عرضه می کنند همکاری کرده و شما تنها ثبت سفارش را انجام می دهید که به این سبک عرضه خدمات غیرمستقیم یا واسطه‌ای گفته می شود.

۳) عرضه محتوا:

 اخرین شیوه کسب درآمد اینترنتی، تولید محتوا و کسب درآمد از راه آن است. که این کار هم مثل سبک های ذکر شده شامل دو بخش مستقیم و غیرمستقیم می باشد. در بخش مستقیم شما این امکان را دارید که محتوایی که برای خریدن مناسب است را ایجاد کرده و مستقیم به مشتریان ارائه کنید . مثل وبسایت فرادرس که در حیطه ساخت ویدیوهای آموزشی کار می‌کند.

در فرم غیرمستقیم تولید محتوا به شکل مجانی صورت می گیرد و فرد مصرف کننده برای ایجاد محتوای به شما مبلغی را نمی پردازد ، اما ترافیکی که وبسایت شما به خود جلب کرده است برای شما سبب کسب درآمد خواهد شد. مثل مجله‌های اینترنتی و…

یک کسب و کار اینترنتی این امکان را دارد که از چند شیوه به شکل مقارن جهت کسب درآمد بهره مند شود ، برای نمونه می شود از راه ارائه کالا و ارائه محتوا در یک وبسایت درآمدزایی کرد.

نحوه ایجاد یک کسب و کار اینترنتی

حال که فهمیدیم کسب و کار اینترنتی چیست و چه اموری را شامل می شود ،  مراحل ایجاد یک کسب و کار اینترنتی راه بررسی خواهیم کرد و راه را برای شما آسان می‌کنیم.

قدم اول: توانمندی های خود را پیدا کنید.

یک کاغذ برداشته و هر توانمندی که دارید را یادداشت کنید. این کار به شما در انتخاب حیطه کسب و کار اینترنتی که قصد ایجاد آن را دارید کمک خواهد کرد. برای نمونه کار با برنامه های گرافیکی را به اندازه فرد تازه کار می دانید و یا نویسنده مبتدی می باشید.

حتما این کارهایی که در حد ابتدایی بلد هستید ، شما را جهت کسب درآمد کمک می کنند. پس هرچیزی که بلد هستید را یادداشت کنید .

قدم دوم: گزینش حیطه کاری

با دقت به توانمندی های خود یک حیطه کاری را برای خود برگزینید. ایرادی که بیشتر اشخاص برای گزینش حیطه کاری دارند این مورد است که دوست دارند حتما یک ایده تازه را ایجاد کنند ، در صورتی که ایده و توانمندی نو و تازه ای دارید بسیار خوب است.

اما در صورتی که ایده تازه ای ندارید اصلا اهمیتی ندارد . تنها می بایست گام اول را بردارید. به خاطر داشته باشید که یک طرح با کیفیت پایین که راه اندازی شده بسیار مطلوب تر از یک طرح با کیفیت بالاست که اصلا به خاطر سخت گیری های بی اندازه ایجاد نمی‌شود.

در صورتی که میان چند حیطه کاری دچار تردید شده اید دلواپس نباشید، ما تجهیزاتی  را به شما معرفی خواهیم کرد که شما راحت تر تصمیم بگیرید :

گوگل ترندز : با بهره گیری از این اپ این امکان برای شما وجود دارد که ببینید که کلمات گوناگون چه اندازه در موتور جستجوی گوگل طرفدار دارند و سرچ می‌شوند. برای نمونه تصور کنید که فردی سه تار و سنتور را بلد است و قصد دارد وب سایتی جهت آموزش سه تار یا سنتور ایجاد کند، این فرد این امکان را دارد که با بهره گیری از تجهیزات گوگل ترندز مقدار سرچ دو عبارت “آموزش سه تار” و “آموزش سنتور” را قیاس کند.

قدم سوم: بررسی رقیبان خود و تحلیل کارکرد آن ها

یکی از موارد خیلی بااهمیت قبل و بعد از ایجاد تجارت اینترنتی بررسی کارکرد رقیبان است. در حیطه شغلی که برگزیده اید رقیبان خود را شناسایی کنید و کارکرد آنها را تحلیل نمایید. از شیوه کارکرد آن ها در تولید محتوا برای وب سایتشان تا صفحه کانال های اجتماعی آن ها و شیو های بازاریابی و… را بررسی نمایید و تلاش کنید در همه بخش ها از آن ها بهتر عمل کنید. به یاد داشته باشید که هر اندازه بر رقیبان خود بیشتر شناخت داشته باشید آسان تر از آن ها سبقت خواهید گرفت.

قدم چهارم: ایجاد وب سایت

پس از اعمال مراحل فوق زمان آن شده که خود کسب و کارتان را ایجاد نمایید ، جهت ایجاد وب سایت شیوه های گوناگونی برای شما وجود دارد.

– این امکان برای شما وجود دارد که با یک سازمان طراحی وب سایت ارتباط برقرار کنید ، برنامه و نظر خود را با آن ها مطرح کنید تا آن ها شما را راهنمایی کنند و هم مطابق با احتیاج و علاقه مندی های شما وبسایتی مخصوصی برای شما ایجاد کنند. در صورتی که مبلغ مکفی جهت ایجاد کسب و کار اینترنتی خود مد نظر دارید، این مطلوب ترین راه است.

– این امکان برای شما وجود دارد که خودتان شروع بکار کنید. کار با یک سیستم مدیریت محتوا پر طرفدار مثل وردپرس را آموزش ببنید و با فراهم کردن و نصب قالب‌ها و افزونه‌ها بدون داشتن علم کدنویسی وبسایتتان را ایجاد. این شیوه به این خاطر که از لحاظ وقت و پول مقرون به صرفه است برای اشخاصی که از برنامه‌نویسی تحت‌وب اطلاعی ندارند خیلی خوب است.

– این امکان برای شما وجود دارد که خودتان کدنویسی را اموزش ببینید و وب سایت مخصوص خود را ایجاد کنید. که این مورد به هیچ وجه به خاطر اتلاف زمان خیلی زیاد جهت آموزش برنامه‌نویسی و تا اندازه ای دشوار و سخت بودن این راه، توصیه نمی‌شود.

توصیه ما این است که در صورتی که هزینه های لازم  برای این امر دارید، زمان خود را برای اموزش سیستم مدیریت محتوا تلف نکنید و ایجاد وبسایت خود را به یک شرکت طراحی سایت محول نمایید تا امر را برای شما به شکل تخصصی و اصولی‌تر به سرعت اعمال کنند.

قدم پنجم: ایجاد محتوای مرتبط و جذب مشتری هدفمند

پس از اینکه وب سایت شما ایجاد شد احتیاج داریدکه مخاطبان را به خود جلب نمایید تا امکان کسب درآمد اینترنتی برای شما ایجاد شود. برای امر شیوه های گوناگونی وجود دارد مانند تبلیغات بنری ، رپورتاژ آگهی و… که همه آن ها مبالغ هنگفتی را نیاز دارند پس شما می توانید با تولید محتوای خوب و هماهنگ  با کسب و کار خود به کسب درآمد برسید.

تصور کنید که یک وب سایت فروش لباس راه اندازه کرده ایم ، حال این امکان برای ما وجود دارد که با قرار دادن محتوایی که در ارتباط با حیطه لباس است وب سایت خود را از راه موتورهای جستجو مثل گوگل به اشخاص گوناگونی را معرفی کنیم .

برای نمونه مقاله ای پیرامون “شیوه بستن کراوات” قرار می دهیم . این امکان برای ما وجود دارد که آخر همان صفحه پرطرفدار ترین کراوات هایی که برای فروش داریم را قرار دهیم.

فردی در گوگل و یا سایر موتورهای جستجو این جمله یا کلمات در ارتباط با آن را سرچ می کند و در صورتی که وب سایت شما رتبه بالایی باشد، به وبسایت شما وارد شده و احتیاج خود را برطرف می کند.

درامد از کسب و کار اینترنتی

کلام آخر

پس فهمیدیم که با ایجاد محتوای در ارتباط با کسب و کار خود و جلب مخاطبان هدفمند از راه موتورهای جستجو این امکان برای ما وجود دارد که کسب و کار اینترنتی خود را توسعه دهیم. اما یک پرسش در اینجا ایجاد می شود و آن هم این است که ،چطور در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالایی را کسب کنیم ؟

برای اینکه کلمات مد نظر شما در موتورهای سرچ مثل گوگل رتبه بالاتری را کسب کنند می بایست با معنی بهینه سازی و سئو آشنا شوید. شما در همین وب سایت می توانید داده های لازم در حیطه سئو را بدست آورید و کسب و کار خود را ارتقا دهید.

در صورتی کهکسب و کار اینترنتی راه اندازی کرده اید و نیاز به رشد و توسعه آن دارید می توانید از خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ بهیار کمک بگیرید و سریع تر رشد کنید.

دریافت مشاوره رایگان

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیرید.

نظرات

فیلد اجباری*