راه اندازی سایت

صفر تا صد راه اندازی سایت با وردپرس

راه اندازی وب سایت کسب و کار بحث تازه ای است که اشخاص بسیاری را به خود جذب نموده است. اما برخی از اشخاص پس از گذشت زمانی به علت رعب و وحشتی که از صدمه دیدن دارند و روشن نبودن راه  عقب نشینی می‌کنند و کار را ادامه نمی دهند. ما این مطلب گرد آوردی کرده ایم تا به شما اثبات نماییم که ایجاد وب‌سایت به هیچ وجه دشوار نیست و موارد لازم برای راه اندازی یک وب سایت را بررسی کنیم.

این امکان برای شما هم وجود دارد که یک وب‌سایت ایجاد نمایید ، محتوا بنویسید، به صورت اینترنتی محصولات خود را بفروش برسانید و از گوگل مشاهده کننده دریافت کنید. طعم خوب داشتن وب‌سایت را وقتی می فهمید که موردی را در گوگل سرچ کنید و نام سایت خود را در میان برآیند های آن مشاهده نمایید.

اگر می خواهید برای کسب و کار خود سایت داشته باشید می توانید از خدمات طراحی سایت در اصفهان و طراحی سایت بهیار استفاده کنید.

دلیل اینکه باید یک وب‌سایت داشته باشیم چیست؟

در جهانی که فناوری با شتاب همه جا را فرا گرفته است، ما هم باید از آن به عنوان ابزاری جهت ارتقای خود بهره مند شویم. به طور مثال شما در حیطه موسیقی، هنر، نویسندگی و… مهارت دارید، اینترنت مکان خوبی است تا مهارت شما را در همه دنیا نشان دهد ، پس به دنبال طراحی سایت برای خود باشید.

به طور مثال شما تجارتی دارید، مغازه یا دفتر کار دارید و در حیطه خاصی کار می کنید. چه تعداد وجود دارند که با شما آشنا هستند؟ در طول روز چه تعداد در مغازه یا دفتر کار شما رفت و آمد دارند تا از شما خریداری کنند ؟!

در صورتی که تجارت خود را در دنیای مجازی توسعه دهید حتما به غیر از سودی که تا الان بدست آورده اید. سود بیشتری را هم از راه وب‌سایت کسب خواهید کرد.

هر روز میلیون‌ها آدم سرویس هایی که احتیاج دارند را در فضای مجازی سرچ می‌کنند که ممکن است به خریداران کالاهای شما مبدل شوند. در صورتی که شما را در دنیای مجازی پیدا نکنند حتما از  رقیبای شما خرید خواهند کرد.

 

آیا ایجاد وب سایت مجوز احتیاج دارد؟

پاسخ این سوال خیراست . شما این امکان را دارید که مثل خیلی از اشخاص دیگر وب‌سایت خود را ایجاد نمایید و با آن به کار مشغول شوید. اما در صورتی که فروش اینترنتی دارید جهت جلب اطمینان مخاطب می بایست به دنبال کسب اینماد باشید.

وجود نماد اطمینان الکترونیک سبب می‌شود مخاطب اطمینان حاصل کند شود که هویت صاحب سایت درست است و عرضه سرویس ها به شکل صحیح انجام می شود.

هزینه صفر تا صد راه اندازی سایت با وردپرس

مبالغ پرداختی برای سایت شامل هزینه های زیر می باشد:

– مبالغ هاست و دامنه

جهت ایجاد وب سایت، به یک دامنه و هاست احتیاج دارید. دامنه نشانی سایت شما است و هاست هم مکانی است جهت سیو فایل‌های سایت. هزینه ثبت دامنه را باید از وب‌سایت‌های ثبت‌کننده‌ی دامنه بپرسید.

هزینه هاست بر مبنای منابع و تجهیزاتی که به شما عرضه می کند فرق دارد. به شکل میانگین جهت آماده کردن یک هاست معمولی برای یک سال، می بایست دست کم ۶۰ هزار تومان پول بپردازید.

برخی از سازمان های هاستینگ، هاست مجانی هم عرضه می کنند که توصیه ما به شما این است که آن ها را برای کار خود به کار نبرید.تا به این مرحله از کار با یک حساب کتاب کوچک می توانید بفهمید که با چقدر هزینه می شود یک هاست و دامنه‌ جهت ادامه کار خود بدست آورید.

– مخارج طراحی سایت

دیگر مبلغی که باید بپردازید به طراحی سایت برمی گردد.قالب همان ظاهر سایت را شامل می شود. این امکان برای شما وجود دارد که با یک سیستم مدیریت محتوای مجانی مانند وردپرس و یک قالب آماده‌ی مجانی بی پرداخت هیچ وجی سایت خود را راه اندازی نمایید.

در صورتی که داده هایی از سیستم مدیریت محتوا در دست ندارید، مقالات بسیاری در این حیطه وجود دارند که باید به مطالعه ی آن ها بپردازید.در صورتی که شما در دسته اشخاصی قرار داریدکه تصور می‌کنید یک قالب مجانی که برای همگان به کار برده شده است و برای کار شما خوب نیست، می بایست به دنبال سفارش یک قالب تازه و مخصوص باشید که بر اساس سلیقه خودتان باشد.

– مبالغ قابل برگشت

وقتی که در مورد به مبالغ و هزینه های وب‌سایت حرف می زنیم ، به هیچ وجه دلواپس مخارجی که می کنید نباشید. موضوع این است که شما با این کار خود  سرمایه‌گذاری می کنید. شما وجوهی را خرج می کنید تا یک وب‌سایت ایجاد نمایید تا تجارت خود را گسترش دهید یا استعداد خود را به سایرین معرفی نمایید. برای نمونه شما یک فروشگاه اینترنتی ایجاد می کنید که در اصل یک مغازه‌ی چند دهنه در اینترنت است.

 پس در صورتی که در این مسیر اراده دارید ، حتما پس از سپری شدن زمان کمی چند برابر هزینه های خرج شده را کسب خواهید کرد. هر اندازه که زیادتر جهت ارتقای سایت کوشش نمایید مبالغ زیادتری هم کسب خواهید کرد.

برای داشتن وب‌سایت به علم و دانش خاصی نیاز داریم ؟

این بحث به طرح و نقشه شما ارتباط دارد. در صورتی که از سیستم مدیریت محتوایی مانند وردپرس و یک قالب آماده‌ی مجانی بهره مند شده اید ، به علم برنامه نویسی احتیاج ندارید. تنها می بایست شیوه کار با وردپرس را آموزش ببینید که به هیچ وجه امر دشواری  نیست.اما در صورتی که می خواهید ظاهر سایتتان براساس سلیقه و شکل مورد علاقه شما باشد، در این حالت دو راه برای شما وجود دارد.

نخست اینکه از یک شرکت طراحی سایت در خواست کنید که نظر و خواسته شما را انجام دهند. در این شیوه وقت شما هدر نمی رود و به نتیجه ای که دوست دارید دست می بابید.

شیوه دوم این است که به آموزش طراحی سایت و برنامه نویسی مشغول شوید. این شیوه وقت زیادی لازم دارد و برای آن باید کوشش زیادی داشته باشید. اما در عوض سال  های بسیاری شما را به شرکت‌های طراحی احتیاجی نخواهید داشت .

 

مراحل راه اندازی سایت با وردپرس

۱-بررسی و طرح ریزی

با اهمیت ترین مرتبه پیش از ایجاد و طراحی سایت و کسب به پیروزی در آینده، تحقیق و تفحص در خصوص آن است. در اصل شما می بایست پیرامون وجود تجارت خود در دنیای مجازی بررسی های لازم را  انجام دهید. همین طور سایت‌های موجود که با موضوعی مشابه سایت شما ایجاد شده‌اند را مورد بررسی قرار دهید و ایرادات و محاسن آن‌ها را بفهمید.

۲ –دامنه و منابع لازم

پس از طرح ریزی و معین کردن مقاصد لازم جهت ایجاد و طراحی سایت، می بایست دامنه تهیه نمایید. دامنه مشخص کننده اسم و برند شما است.پس جهت گزینش آن بسیار دقت کنید.

۳ – طراحی وب سایت

در این مرتبه گزینش بهترین شرکت طراحی سایت، نخستین قدم جهت بدست آوردن برآیند مطلوب است. جهت بستن قرارداد، نیاز است از مطالبات و تجهیزات لازمه ی خود مطلع باشید و پیشنهادات خود را آماده کنید. در کل می بایست یک طرح کلی از سایت خود براساس مقاصد و طرح کار خود عرضه کنید.

۴ –محتوای سایت

یک قسمت با اهمیت در طراحی و ایجاد سایت، گزینش و ایجاد محتوا برای سایت است. محتوا با اهمیت ترین قسمت برای هر وب سایت می باشد. چرا که با ایجاد محتوای گیرا ، کامل ، جدید و در مسیر جواب دهی به احتیاجات مخاطبان، این امکان را دارید که کاربران بسیاری را به طرف سایت خود جلب نمایید.

۵ –تست اولیه

در این زمان باید شرکت طراحی سایت با کمک طرف قرار داد، به اعمال مراتب تست کارکرد وب سایت، درست بودن لینک‌ها، کارکرد درست فرآیندها و املای درست مقالات بپردازد. در این زمان در اصل ایرادات و محاسن سایت معلوم می شود.

۶- رونمایی از سایت

در این بخش، طراحی سایت شما تمام شده است و محتواها در آن گذاشته شده اند. همین طور مشکلات آن برطرف شده و در حال حاضر می شود از آن به شکل عمومی رونمایی شود و به طور رسمی آغاز به کار کند.

در این زمان دقت به دیجیتال مارکتینگ بسیار مهم است . چرا که در این زمان وقت آن شده است که خود را به کاربران معرفی نمایید. در این راه بهره گیری از مبانی بازاریابی در دنیای دیجیتال خیلی مهم است. چرا که هر اندازه هم که سایت شما کارکرد خوبی داشته باشد، در صورتی که به چشم مخاطبان نیایید تجارت شما موفق نمی شود.

۷- بررسی و توسعه

بررسی و توسعه یک روند دائمی است که باید برای شناخت شیوه های بهتر شدن کارکرد و محتوای وب سایت با مقصود ارتقای رضایت مخاطب، به شکل مداوم و در بازه های زمانی معین صورت گیرد .

بازه زمانی این امر به عوامل گوناگونی مثل: ارزش وب سایت، میزان کاربران و …. بستگی دارد.

در این مطلب مراحل راه اندازی سایت برای شما آوردیم ، این مراحل در ارتباط با همه سایت‌ها یکسان است، اما وقت انجام آن ها امکان دارد متغیر باشد.

کلام آخر

دقت کنید در صورتی که قصد دارید در یک پروژه اینترنتی پیروز شوید ، می بایست مثل پروژه های واقعی برای آن طرح ریزی نمایید و براساس آن برنامه جلو بروید تا به مقاصد خود در این کار دست یابید.

دریافت مشاوره رایگان

برای مشاوره رایگان با این شماره تماس بگیرید.

نظرات

فیلد اجباری*